Sunday, January 9, 2011

Atklāsmju un suņu fekāliju laiks.

Jā, pirmām kārtām ir sācies atkusnis. Tagad plašā diapazonā var ne tikai skatīt labumus, kas bija paslēpušies zem kārtīgas sniega segas, bet arī visus citus mazos noziegumus, kurus cilvēce centās noslēpt kā Ziemassvētku brīnuma pārpalikumus. Bet runājot par atklāsmēm un žiguli suņu kaku krāsā [tā parodijā nodēvēts limuzīns Jāņu nakts krāsā], žigulis nekust no vietas, toties atklāsmju ir daudz...
1. Darbdienās es neeksistēju. Vissvētīgākais ir piektdienas vakars - veselīga miega gaidās un ar uzaicinājumu piedalīties projektā "Ārpasaule"
2. Šobrīd ir tikai pusdeviņi vakarā, bet grandiozas idejas manā prātā sākušas mājot jau kādu pusstundu iepriekš - tātad šo pusnakts aktivitāti lēnītēm var arī pārprogrammēt.
3. Darbu nav jēgas nest uz mājām. Pašiniciētas mokas un pienākuma sajūta ne pie kā laba nenoved - tiek ekonomēts uz miega rēķina. Cik ilgi tā var pavilkt?
4. Veselīgs dzīvesveids ir plaši diskutējama tēma. Ir savi plusi un arī mīnusi. Plus vēl - ne visi šo luksuspreci var atļauties, bet vismaz nelielām pārmaiņām var ļauties katrs.
5. Arī bērniem ir dažāds intelektuālais līmenis.
6. Izaicinājumi rada izaugsmi. Ļaujies!
7. Blogs ar ideju katrai dienai nemazām nav tik slikta ideja. Prātu motivējoša spēlīte. Kādam vārdā Renārs tas ir izdevies visai veiksmīgi.
8. Cilvēki mēdz pazust un arī atgriezties atpakaļ tavā dzīvē. Visam savs laiks. Katrai sarunai sava vērtība.
9. Pēc 3 dienām emigrējošajās uz Spāniju Ingas novēlējums valdībai ar tās realizēto nodokļu politiku "Es Jums novēlu, lai visi darbspējīgie cilvēki aizbrauktu projām un nebūtu neviena, kas Jums tos nodokļus maksās!"
10. un pēdīgais "Galvenais,neko nesapis" - lokālas izcelsmes konkrētās aprindās izskanējis joks ar mērķi atgādināt - būt pārgalvīgam kā allaž, bet tai pat laikā arī uzmanīgam.

No comments:

Post a Comment